Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Έναρξη λειτουργίας της Τράπεζας Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων



Με σύνθημα ‘κυνήγι…..ζωής’ πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013 η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων στα πλαίσια της κοινωνικής του ευθύνης και ανθρωποκεντρικής του δράσης. 
 Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η προσέλευση ατόμων, κυνηγών και μη, για την δημιουργία της 1ης Τράπεζας Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών, συγχωριανοί και μη, καθώς και επισκέπτες οι οποίοι βρέθηκαν εκείνες τις ημέρες στα Πράμαντα έσπευσαν να προσφέρουν το αίμα τους ως μια υπέρτατη απόδειξη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε.
   Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία για την δημιουργία της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου. Να ευχαριστήσουμε επίσης  το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ‘Γ. Χατζηκώστα.
 (Παράθεση: Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εθελοντική αιμοδοσία, μπορεί να προσφέρει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο πανελλαδικά αναφέροντας ότι αποτελεί προσφορά για την Τράπεζα Αίματος του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων ‘Γ. Χατζηκώστα’).                                                                   
                                                                                                 


Με εκτίμηση και να είστε όλοι καλά

Τσίρκας Γεώργιος
Πρόεδρος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου