Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014

Ετήσια κοπή βασιλόπιτας Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων.

 Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 11 Ιανουαρίου 2014 ο ετήσιος χορός και η κοπή της βασιλόπιτας του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων στην αίθουσα εκδηλώσεων της χασαποταβέρνας των αδελφών Μπούτζα στα Πράμαντα. Η κυνηγετική οικογένεια και όχι μόνο δήλωσε έμπρακτα τη στήριξή της στον Κυνηγετικό Σύλλογο αφού η αίθουσα από πολύ νωρίς κατακλύστηκε από κόσμο. Μετά την κοπή της πίτας και τις ευχές του προέδρου κ. Τσίρκα Γεωργίου, του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων κ. Σεντελέ Ιωάννη καθώς και του Αντιπροέδρου της Έ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου κ. Τσιλίκη Παναγιώτη για ένα δημιουργικό έτος αλλά και μια διασκεδαστική βραδιά, ο χορός δεν άργησε να ξεκινήσει.
 Στο χορό παραβρέθηκαν  και τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι Αντιδήμαρχοι και οι Τοπικοί Σύμβουλοι του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων κ. Τζουμάκας Νικόλαος καθώς και ο Επιστημονικός Συνεργάτης της Έ ΚΟΗπείρου κ. Παππάς Ηλίας. Τη βραδιά συμπλήρωσε η πλούσια λαχειοφόρος αγορά, καθώς κληρώθηκαν 1 καραμπίνα και άλλα 20 δώρα
  Ιδιαίτερες ευχαριστίες αποδίδονται στην Έ ΚΟΗπείρου για την οικονομική ενίσχυση που προσέφερε για την καλύτερη διοργάνωση της εκδήλωσης αυτής αλλά και στους χορηγούς κ. Γέροντα Νικόλαο (κατάστημα κυνηγετικών ειδών Ιωάννινα) και κ. Τσιλίκη Παναγιώτη που ενίσχυσαν το χορό με την προσφορά των δώρων τους. Τέλος να ευχαριστήσουμε θερμά τους αδελφούς Μπούτζα τόσο για την φιλοξενία τους σε αυτό τον υπέροχο χώρο όσο και για την γενικότερη προσφορά τους στον Κυνηγετικό Σύλλογο Πραμάντων.  

                                             Με εκτίμηση και ευχές για μια ευτυχισμένη και δημιουργική χρονιά
                                                                       Τσίρκας Γεώργιος 
                                                   Πρόεδρος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου