Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία- Δημιουργία νέας Τράπεζας Αίματος 'Εθελοντών Αιμοδοτών Πραμάντων'.


Με σύνθημα ‘5 λεπτά είναι αρκετά’, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία για τέταρτη φορά μέσα σε δύο έτη, την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015 η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Πραμάντων σε συνεργασία αυτή την φορά με τον Σύλλογο Γονέων Δημοτικού Σχολείου Πραμάντων, την Αθλητική Ένωση Πραμάντων, τον Σύλλογο Γυναικών Πραμάντων και την Ένωση Επαγγελματιών Τζουμέρκων,  στα πλαίσια της κοινωνικής τους ευθύνης και ανθρωποκεντρικής τους δράσης, με σκοπό την δημιουργία μίας νέας- ενιαίας τράπεζας αίματος με την ονομασία ‘Τράπεζα αίματος εθελοντών αιμοδοτών Πραμάντων’.
 Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η προσέλευση ατόμων για την δημιουργία της νέας τράπεζας αίματος. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά όλων των ηλικιών, συγχωριανοί και μη, έσπευσαν να προσφέρουν το αίμα τους ως μια υπέρτατη απόδειξη προσφοράς προς τον συνάνθρωπο στις δύσκολες αυτές εποχές που διανύουμε.
   Ως Διοικητικό Συμβούλιο του Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν στην εθελοντική αιμοδοσία για την δημιουργία της νέας Τράπεζας Αίματος.  Να ευχαριστήσουμε επίσης  το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Ιωαννίνων ‘Γ. Χατζηκώστα, τον Δήμο Βορείων Τζουμέρκων για την παραχώρηση της αίθουσας Πολλαπλών Εκδηλώσεων για την πραγματοποίηση της αιμοδοσίας καθώς και τον αντιδήμαρχο κ. Βαίτση Νικόλαο ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και πρόσφερε αίμα.
 (Παράθεση: Οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εθελοντική αιμοδοσία, μπορεί να προσφέρει αίμα σε οποιοδήποτε νοσοκομείο πανελλαδικά αναφέροντας ότι αποτελεί προσφορά για την Τράπεζα Αίματος του συλλόγου  ‘εθελοντών αιμοδοτών Πραμάντων’ στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων‘Γ.Χατζηκώστα’). 
Πληροφορίες:
Γιούλης        Βασίλειος                6946770482                                     
Τσίρκας       Γεώργιος                  6945069331
                                                                                                 


Με εκτίμηση και να είστε όλοι καλά

Γιούλης Ευάγγελος

Πρόεδρος Δ.Σ. Κυνηγετικού Συλλόγου Πραμάντων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου